E-sloep arrangement Noordelijke Elfsteden

E-sloep arrangement Noordelijke Elfsteden
E-sloep arrangement Noordelijke Elfsteden

7-daagse e-sloep arrangement langs de noordelijke Elfsteden van Friesland inclusief overnachtingen met ontbijt en diner, bagageservice en elektrische sloephuur!

Ontdek het “boergondische” karakter van Noord-Friesland

Varen door het museum van Friesland met de nieuwste elektrische sloep

Maak een wereldreis in Friesland! Ontdek in alle stilte, met een luxe en handige e-sloep met cabriokap, dat het noorden van de provincie Fryslân veel gemeen heeft met het platteland in zuidelijke landen: klein regionaal, vrolijk, gastvrij. Nog een overeenkomst: groot respect voor de natuur en de daaruit voortvloeiende eeuwenoude cultuur. De oude natuurlijke Friese kookkunst, koken met streekproducten van het land en uit de zee, bloeit er als nooit tevoren, maar dan in hedendaagse verfijnde vorm. De koks van de restaurants van de historische hotels waar u overnacht zijn niet wereldberoemd, maar hun prestaties zijn zeker het ontdekken waard!

Uit de zee ontstane natuur, waaraan monniken een grote bijdrage hebben geleverd, en oorspronkelijke Friese cultuur. Dat biedt dit zeer bijzondere arrangement waarin u vaart door een soort Fries natuur- en cultuurmuseum. De reisorganisatie Friesland Holland Travel, een onderdeel van het bureau voor toerisme van Fryslân, vervoert uw koffers en verleent snelle pechhulp of vervangend vervoer. Weer of geen weer: deze sloepvakantie staat garant voor een unieke belevenis, een kennismaking met de verborgen schatten van Friesland die zelfs nog niet door archeologen zijn ontdekt!

Startdag
Hoogseizoen: Naar wens

Startplaats
Earnewâld, Friesland

Uitgebreide informatie en prijzen, ga naar de website www.frieslandtravel.com >