Met half open elektrosloep langs de Friese Elfsteden

Met half open elektrosloep langs de Friese Elfsteden
Met half open elektrosloep langs de Friese Elfsteden

7-Daags Elfsteden-vaararrangement hotel + sloep. (Alternatieve elfstedenroute)

In het spoor van de schaatsers, van hotel naar hotel

U vaart met een luxe 6-persoons halfopen elektrosloep langs de Friese Elfsteden. De 230 km lange Elfstedenroute telt meer dan 200 cultuur-historische en landschappelijke bezienswaardigheden!

U overnacht, ontbijt en dineert zes keer in gezellige hotels aan of nabij het water. Deze geheel uitgestippelde boottocht stelt u in de gelegenheid in alle rust te genieten van historische dorps- en stadsgezichten, de vriendelijke sfeer, het gekabbel van water, de stilte en de zuivere lucht. Vanuit een sloep is Friesland ongelofelijk mooi. Met een boot Fryslân (Friesland) verkennen, is een absoluut unieke belevenis!

Elektro
De aandrijfbron van een sloep is meestal een geluidsarme en zuinige dieselmotor, maar het bureau voor toerisme Friesland Holland zet ook elektrosloepen in op de Elfstedenroute. E-sloepvaren heeft enkele beperkingen, zoals de actieradius en het niet overal voorhanden zijn van laadpunten, al werkt de provincie Fryslân er hard aan. Friesland wil de duurzaamste vakantieregio van Europa worden! Maar wie bereid is met beleid te varen kan — in alle stilte — met een elektrosloep de Elfstedenroute afleggen.

Uitgebreide informatie en prijzen, ga naar de website www.frieslandtravel.com >