Publicatiedatum: 1-1-2014

Zero Tolerance buitenboordmotoralarm en Water World Electronics E-boat Power Pack

Uitvinders Strampel en Bor zoeken distributeurs en dealers

Sebastiaan Strampel (links) en Mario Bor.
Sebastiaan Strampel (links) en Mario Bor.

OLDEMARKT (NL) – Sebastiaan Strampel uit Blesdijke (Friesland-Nederland) en Mario Bor uit Oldemarkt (Overijssel-Nederland) zijn professionele uitvinders op het gebied van elektronica en elektrotechniek in de industrie en de watersport.

Ze zijn de ontwikkelaars van het eerste systeem ter wereld dat een buitenboordmotor en vaar- en voertuigen, zoals bootrailers en caravans, elektronisch preventief tegen diefstal kan beveiligen op de meest innovatieve en communicatieve wijze. Hun apparaatje, zo groot als een luciferdoosje, biedt de volgende opties: zeer doordringend luid alarm (onzichtbare sirene!), stil alarm, track & trace. Demo praktijkinstallaties beschikbaar.
Strampel en Bor zijn ook de createurs van de meest compacte en rendabele elektromotor-regelaar-combinatie, het E-boat Power Pack. Dat kan in ongeveer een dag in praktisch elke boot worden gemonteerd, ook grotere jachten, voor 100% elektrische aandrijving of gebruik in combinatie met een generator of dieselmotor. Keuze uit vermogens van 2.5 tot 10 kW! Demoboten beschikbaar.

Distributeurs en dealers gezocht
Strampel en Bor zoeken dealers. Geïnteresseerd? Bel +31 (0)6-22156812 (GSM van de heer Strampel) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Meer info: www.zerotolerancealarm.nl en www.waterworldelectronics.nl